Pappaperm

Pappaperm uke 5: Hvor er storebror?

I uka som var har mamma hatt fire kveldsvakter, og pappa har hatt leggingen. Jeg har lagt ham før også, og det har gått bra, men det er jo spennende å se når det er så mange kvelder. I tillegg har mamma hatt to dagvakter etter to av kveldsvaktene, så det har vært mye pappatid. Men det har gått veldig bra! Man kunne nesten tro at barn kan takle å forholde seg til begge foreldre.

Jeg har også funnet en metode for å få ham til å spise mer middagsmat. Han er nemlig litt kresen, og det kommer mange nye ansiktsutrykk når han tester nye retter. Har har fått noen hjemmelagde middager, med fisk, kikerter, linser, m.m. Etter noen skjeer hender det at munnen forblir lukket. Men litt vann å skylle ned maten med, så er åpent for noen biter til. Og det funker med nesten all mat. Han pleier å få drikke til maten uansett, altså. Men her er det strategisk.

«Hvor er storebror?»

Noe som er veldig søtt og rørende er at han har begynt å krabbe inn på rommet til storebror for å se om han er der. Det kan se ut som at han savner ham. Han trekker seg opp mot senga og titter. Det er jo ikke så merkelig, han er veldig oppspilt ved samvær. Neste uke har storebror vinterferie, så da blir det mye tid sammen.

Det er også et viktig element med tanke på samvær. Skjevdelingen mellom foreldrene fører til at kontakt mellom søsken kan bli svært begrenset. Når jeg ser hvordan min minste lyser opp når storebror er her, og hvor stolt storebror er av å være storebroren hans, bare styrker det min motivasjon for å kjempe for å endre det urettferdige systemet vi har i dag.

Far, 37

Følg og lik meg på Facebook og Twitter!

#FortsattPappa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..