Pappaperm

Pappaperm uke 3 og 4.

Nå er jeg i fjerde uke med pappaperm. Tiden går fort, synes jeg. Minsten sover så jeg tenkte jeg kunne skrive en liten oppsummering.

Nå har han så vidt begynt å krabbe. Det medfører at han også har begynt å komme til flere steder, og jeg  må sette ting opp i høyden, og fjerne alle ledninger som kan være fristende å trekke i. Er vel kjent for de fleste. Og han setter seg opp, og trekker seg opp til stuebord, tv-benk og sofa, og prøver å åpne skuffer på kjøkkenet.

Han har også begynt å herme etter det mamma og jeg gjør. Så nå kan han støvsuge.

Det har vært kaldt ute, så det har ikke blitt så mange lange trilleturer, men noe korte. Han er flink til å spise og liker å holde maten selv, hvis det f.eks. er brødskive eller banan.

Han liker veldig godt å utforske alt, og jeg må legge noen små hindre her og der. Alle stikkontakter er sikret med plugger, for de også forbinder han med spenning… 

Han «snakker» mer og mer, og har hittil en helt normal utvikling. Snart skal mamma begynne med nattevakter, så da blir det spennende å se.

I morgen skal jeg til Sverige og hente storebror. Det er ikke minsten med på, for det blir en altfor lang tur, men det blir nok et gledelig gjensyn når vi kommer hjem på kvelden. Han krabber inn på rommet hans og ser etter ham innimellom, så vi merker alle når han ikke er her.

Far, 37

#FortsattPappa

Følg meg gjerne på Facebook og twitter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..