Blogg

#DuOgJegPappa

Jeg vil dele denne teksten og videoen fra Henrik Hammershei Slevigen, varastyremedlem for Mannsforum. Mannsforum jobber for likeverdig foreldreskap.
#DuOgJegPappa hasjtaggkampanje med #Mannsforum . Jeg kjenner så utrolig mange flotte pappaer ❤️ Men dessverre får ikke alle lov til å være den flotte pappaen jeg vet de kan være. Derfor har jeg lyst å sette fokus på det helt spesielle båndet mellom far og barn med denne kampanjen ❤
 
Del denne og bli med på kampanjen med din egen video, bilde eller bare en tekst! Sleng på hasjtaggen #DuOgJegPappa (og evt #Mannsforum ). Del på Facebook, instagram, Twitter og hvor som helst! Det kan være bare deg eller med barnet ditt. Mødre kan selvsagt også dele om viktigheten av pappa. Det kan være morsomt, ærlig, alvorlig, personlig, etc. Det kan være hva som helst. Bare fantasien setter grenser. Poenget er å få frem viktigheten av pappa: 
 
Kjære pappa,
Takk for at du bærer meg på skuldrene dine
når jeg ikke orker å gå mer
Takk for at du leker med meg,
jeg har det så gøy når vi sammen.
 
Takk for at du så tålmodig forklarer meg om verden,
det er så mye jeg lurer på
Jeg ser sånn opp til deg pappaen min,
for meg er du supermann!
 
Kom også på Mannsforum sitt debattseminar 8.september kl.18-21 på Litteraturhuset. Psykolog Frode Thuen, psykiater Dag Furuholmen, Barneadvokat Øivind Østberg, leder for foreningen for sakkyndige psykologer Thomas Nordhagen og Anita Skårstad Storhaug (doktoravhandling fra NTNU) kommer for å holde foredrag om barnets beste, delt bosted og pappa. 
video:img8263

 

Far, 36

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..