Blogg

Ny blogg

Hei!

 

Jeg har bestemt meg for å forsøke å blogge. Jeg er far til en liten gutt, hvor mor og jeg skilte lag da han var 2 år. Jeg har siden bruddet merket hvordan systemet favoriserer mor, og har sett hvordan barneloven formes etter mors ønsker og kvinnesak, fremfor barnets beste. Jeg kommer til å skrive om en rekke forskjellige sider ved systemet og legge frem dokumentasjon på hvordan systemet går mot forskningen på området. Jeg vil også vise hvordan fedre ofte blir behandlet som annenrangs foreldre med liten eller ingen innflytelse, og hvordan systemet straffer fedre som prøver å kjempe for å være en del av barnets liv. 

Med systemet mener jeg sakkyndige psykologer, familievernkontorer, rettsvesen og politikere. Det vil bli referanser til forskning, og jeg kommer også til å plukke fra hverandre en rekke artikler skrevet at norske sakkyndige, som i stor grad baserer seg på synsing blandet med politisk ideologi, fremfor forskning.

Jeg håper ved dette å nå ut til andre og få satt fokus på noe som i lang tid har blitt oversett, nemlig hvordan fedre og barn fratas kontakt med hverandre, utfra anbefalinger som ikke er på linje med anbefalinger fra forskere på området.

Far, 34

1 tanke om “Ny blogg”

  1. Jeg har lest gjenom dine tre første blogg innlegg her og synes at både innhold, formuleringer og fakta henvisninger rundt omtalte forhold var særdeles god og av det bedre jeg har lest på lenge om fedrediskrimineringen i norge og absurditetene innført for å påføre mindreverd og rettsløshet til fedre etter samlivsbrudd.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..